Pasqyrë e Makinës me 2 Kamera, Full HD, CamCorder

: I padisponueshëm

Çmimi i rregullt €49,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Pasqyrë e pasme me lente të dyfishta për makina që ndihmon në drejtimin e pamjes së pasme dhe regjistrimin e lëvizjeve të makinës. Ai ju ofron pamje më të qarta dhe detaje kyçe, të tilla si shenjat rrugore dhe kushtet e rrugës, kapja e targave nga një distancë.

Pasqyrja mund edhe të fiket dhe të përdoret si pasqyre normale, poashtu ka mundësi ta shikoni pamjen para dhe pas makines, njëkohesisht.

Specifikat:

  • E pajisur me dy kamera DVR full HD dhe një ekran LCD 5,5 inç TFT.
  • I përshtatshëm për montim në pasqyrën e brendshme të makinës.
  • Ka xhirim natën dhe ka një detektor lëvizjeje. 
  • Aftësia për të regjistruar audio dhe video.
  • Ai mbështet rezolucionin e regjistrimit FHD.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€