Mini Biçikletë për fizioterapi

: I padisponueshëm

€24,99 €31,99

Ju kurseni: €7,00 ( 21% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Ndihmoni qarkullimin e gjakut duke levizur kembët dhe duart ndersa shihni lajmet apo serialin tuaj të preferuar.

A do të dëshironit të luanit më shumë se një sport? Përdorni mini biçikletën tonë me ndihmë të motorizuar!
Ju do të rindizeni në mënyrë aktive: me anë të pedaleve, i cili do të stimulojë qarkullimin tuaj dhe krahët ose këmbët tuaja që janë të ngurta.
Shpejtësia dhe ndjenja e pedalimit kontrollohen nga distanca.
🚀 E përshtatshme për të gjitha moshat që kanë probleme me muskuj, gjymtyrë apo qarkullimin e gjakut.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€