Fshesë Elektrike BOSCH MoveOn Mini

: në stok

€89,00 €139,90

Ju kurseni: €50,90 ( 36% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Fshesë me rryme BOSCH MoveOn Mini Blue (Made In Germany)

Fshesë me korrent kompakt, e lehtë për t'u ruajtur dhe përdorur falë dizajnit kompakt dhe peshës së ulët. Motori HiSpin me fletë aerodinamike dhe rrjedhje ajri të kalibruar në mënyrë perfekte siguron heqjen efikase të pluhurit, me konsum të ulët energjie.

Karakteristikat:

 • Motor HiSpin: motor i fuqishëm për rezultate të shkëlqyera pastrimi
 • Kapacitet i madh i qeses së pluhurit për më pak ndryshime dhe ulje të kostos
 • Filtër higjienik: për ajër më të pastër të shkarkimit
 • Furça me kapak për ndryshimin e llojit të dyshemesë
 • Tub teleskopik
 • Dorezë ergonomike
 • Kapaciteti i qeseve të pluhurit: 2,5 L
 • Fshesë me korrent kompakt, me kapacitet të madh qese pluhuri – qesja e pluhurit ndërrohet më rrallë.
 • Mbështjellja automatike e kabllit
 • Gjatesia e kabllos : 7.5 m
 • Rrota të buta shumë të mëdha për të mbrojtur dyshemetë e forta
 • Rregullim i rregullueshëm i fuqisë së thithjes
 • 2 rrota të mëdha/1 rrot për drejtimin
 • Treguesi për ndërrimin e qeses së pluhurit
 • Made in Germany

GARANCION 10 VITE

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€