Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-601473B

: në stok

€359,90 €449,90

Ju kurseni: €90,00 ( 20% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Enëlarëse e integruar VIVAX DWB-601473B është ideale për familjet e mëdha.
Kjo makinë larëse ofron hapësirë ​​për 14 grupe enësh në dy kosha të mëdha me mbështetëse të palosshme dhe një shportë shtesë të tretë të cekët për takëm, e cila ndodhet në pjesën e sipërme të zonës së larjes.


Teknologji inovative, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksione të veçanta lajnë çdo pjatë tërësisht. Paneli i kontrollit dixhital me ekran të bardhë LED ndodhet në anën e sipërme të derës së enëlarëses, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe të arritshme.


Lavastovilja e integruar VIVAX DWB-601473B ka 7 programe larëse që përfshijnë: "Larje intensive" - ​​program për enët shumë të ndotura; "Program i shpejtë - 90 minuta" dhe "Larje ultra e shpejtë". "E thatë ekstra"


Për enët shumë të pista, mund të përdorni edhe funksionin shtesë "Larje shtesë", i cili zgjat më tej programin e larjes dhe siguron larje të plotë dhe higjienike të enëve.
Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: "Gjysmë ngarkese", me zgjedhjen e larjes vetëm në koshin e sipërm ose vetëm në koshin e poshtëm dhe funksionin "Fillimi i vonuar i larjes", i cili lejon vendosjen e fillimit të larjes. në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.


Sistemi "Aqua Stop", i cili mbyll automatikisht furnizimin me ujë në rubinet dhe parandalon përmbytjet e mundshme për shkak të këputjes së zorrës së furnizimit me ujë, siguron siguri të plotë të përdorimit.
Kjo makinë larëse karakterizohet nga një funksionim shumë i qetë prej vetëm 44 dB.

Specifikat:

Materiali çelik inox
Kapaciteti i kompleteve të enëve 14
Programet AUTO, intensive, universale, ECO, gota, 90 min, larje e shpejte
Lloji i makinës larëse I ndertuar 60 cm
Ekrani LED
AquaStop në ujësjellës Po
Çelësat shtesë Ndez/fik, përzgjedhje e programit të larjes, gjysmë ngarkese, tharje/larje shtesë; kohëmatës me vonesë larjeje (1-24 orë)
Spërkatës rrotullues në fund Po
Spërkatës me rrotullim të sipërm Po
Furnizimi me energji elektrike

220-240 V AC

Dimensionet

448 × 815 × 550 mm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€