Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-451052B

: në stok

€239,00 €339,90

Ju kurseni: €100,90 ( 29% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Kapaciteti i makinës larëse enësh të integruar VIVAX DWB-451052B mundëson larjen e lehtë dhe efikase të 10 grupeve standarde të enëve.
Makina larëse ka dy kosha në të cilat mund të rregullohen pozicionet e mbajtësve të enëve. Koshi i sipërm është i rregullueshëm në dy lartësi me një raft shtesë për gota dhe një mbajtëse për gota të gjata. Paneli i kontrollit dixhital me sinjalizimin LED ndodhet në anën e sipërme të derës, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe të arritshme. Teknologji inovative, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksione speciale lajnë tërësisht të gjitha llojet e enëve.


Lavastovilja e integruar VIVAX DWB-451052B ka 5 programe larëse që përfshijnë: "Larje intensive" - ​​program për enët shumë të ndotura; "Program i shpejtë 90 minuta" dhe "Larje ultra e shpejtë". Funksioni "Extra thatë" mundëson tharje shtesë të enëve sa herë që është e nevojshme.


Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: "Gjysmë ngarkese", me zgjedhjen e larjes vetëm në koshin e sipërm ose vetëm në koshin e poshtëm dhe funksionin "Fillimi i vonuar i larjes", i cili lejon vendosjen e fillimit të larjes. në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.

Specifikat:


  • Enëlarëse e integruar,
  • Dimensionet: 45 cm,
  • Furnizimi me energji elektrike: 220-240 V / 50 Hz, 1760-2100 W,
  • Kapaciteti (kompletet e enëve): 10,
  • Klasa e efikasitetit të energjisë: E,
  • 5 Programe: Intensive, Universale, ECO, 90 min, Shpejt

 

Funksionet shtesë:

Gjysmë ngarkesë, Aqua Stop, Tharje shtesë,

Gjysmë ngarkesë, Funksioni i ndalimit Aua,
Tharje shtesë,
Kohëmatësi me vonesë larje (3/6/9/12 orë);
Rregullimi elektronik i konsumit të kripës,

Shporta: 2 kosha gri,

Dimensionet e pajisjes: 448 × 815 × 550 mm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€