Çajnik LAMART LT7058 - 2l, zezë

: në stok

€9,46 €17,00

Ju kurseni: €7,54 ( 44% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Kapaciteti 2 l
Diametri 18 cm
Përmasat 18 x 16 cm
Materiali plastik / xhami
Ngjyra e qartë / e zezë
IANZEN E QYQIT E PËRSHTATSHËM PËR TË GJITHA LLOJET E CAJËVE, PIJET E ÇAJIT DHE PIJET E FTOHTË.
DORANZA E KAZANIT ËSHTË E BËRË NGA PLASTIKE TË QËNDRUESHME.
IBINI PËRMBAN NJË SITËSË INOKS PËR ÇAJ, KOPA FRUTAVE OSE BIMË TË CAJIT.
IBIANI ËSHTË I PAISUR ME KAPAK PLASTIK PËR QASJE TË LEHTË PËR PASTRIMIN DHE MBUSHJE.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€