Auto Lajre LAVOR ITALY

: I padisponueshëm

€109,99 €149,99

Ju kurseni: €40,00 ( 26% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
"• E prodhuar dhe tregtuar nga Lavor, e shitur ekskluzivisht nga Jagan Hardware.
• Lloji i produktit: Auto Larje me presion të lartë deri 140 Bar ✔
• Fuqia: Njësia kryesore është e pajisur me një fuqi prej 1900 Wat.
• Makina vie e kompletuar dhe e gatshme për të spërkatur ujë të ngjeshur me presion maksimal 140 Bar.
• Kjo makinë larëse siguron ujin me prurje deri 450 l/h.
• Gjatësia e tubit që do të merrni është: 6 metra dhe gjatësia e telit që do të merrni është: 5 metra.
• 4 - njësi të nivelit.
• Kjo makinë larëse Lavor Galaxy me presion të lartë është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe spërkatës i fuqishëm me ujë dhe ajër të ngjeshur dhe i lehtë për t'u lëvizur me rrota.
• Lavor Galaxy 140 përmban një sërë komoditetesh që do t'ju ndihmojnë të mirëmbani në mënyrë efektive shtëpinë, oborrin, kockat, tepihat, makinën tuaj etj.
1️⃣ Vit Garancion!"

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€