Trotinet Elektrik - SCOOTER TWO S60 - (Rear Suspension, 25km/h, 45km)

: në stok

€537,90 €675,00

Ju kurseni: €137,10 ( 20% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Bateria e duhur, PERFORMANCA E DUHUR
Skuteri do t'ju çojë pothuajse kudo. Duke përdorur një motor të fuqishëm 400 W mund të arrini shpejtësi deri në 25 km/h. Merr energji nga një bateri e ringarkueshme me kapacitet të lartë 15 Ah me rreze maksimale deri në 45 km. Dëshironi të kurseni më tepër fuqinë e baterisë? Zgjidhni modalitetin STANDARD. Dëshironi të përjetoni shpejtësinë reale? Zgjidhni modalitetin SPORT. Sigurisht, ekziston një kontroll i integruar i lundrimit, i cili do t'ju sigurojë ruajtjen e shpejtësisë ndërkohë që mund të përqendroheni plotësisht në drejtimin e automjetit.
INFORMACION I KASTËR, SHUMË DRITË
Ekranit të qartë dhe të lehtë për t'u lexuar nuk i mungojnë informacionet për shpejtësinë, mënyrën e zgjedhur të drejtimit, gjendjen e baterisë ose treguesin e dritave LED. Ndriçimi LED do t'ju ndriçojë rrugën dhe në të njëjtën kohë do të ndezë një dritë paralajmëruese të kuqe në pjesën e pasme të skuterit, të cilën me siguri do ta mirëprisni nëse dëshironi të vozitni në kushte të dobëta shikueshmërie ose në errësirë.
GOMA TE SOFISTIKATA, SIGURIA VENDE PARA
Falë gomave me vrima 10" me veti të mira për thithjen e goditjeve, nuk keni pse të shqetësoheni për një shpim që mund të përfundojë udhëtimin tuaj në një kohë të shkurtër. Pezullimi i pasmë e bën udhëtimin tuaj krejtësisht të rehatshëm. Skuteri është i pajisur me sistem frenimi të dyfishtë për siguri më të mirë – elektrike, me motor dhe mekanik, duke përdorur frenat e diskut Kur shtypni levën e frenave, drita e kuqe paralajmëruese në parakolpin e pasmë pulson vazhdimisht.
NJË APLIKACION, SHUMË FUNKSIONI
Duke përdorur aplikacionin e sofistikuar të menaxhimit SENCOR SCOOTER, i pajtueshëm me këtë skuter, mund të bëni pothuajse çdo gjë. Për shembull, mund të kyçni skuterin tuaj për të parandaluar vjedhjen, për të gjurmuar kilometrazhin tuaj total ose aktual, statusin e baterisë, diapazonin e vlerësuar dhe informacione të tjera të dobishme. Ekziston gjithashtu një shfaqje e shpejtësisë aktuale. Aplikacioni është i disponueshëm si në Google Play ashtu edhe në Apple App Store. Ne rekomandojmë blerjen e MBAJTJES SË TELEFONIT SENCOR për lidhjen e lehtë të telefonit celular në timon.
AKSESORËT RRITIN KOFORTIN
Keni nevojë të mbani skuterin? A keni nevojë të varni një çantë shpine në të? Keni nevojë për një çantë për gjëra të vogla? Keni nevojë për një mbajtës telefoni? E kemi menduar edhe këtë. Ju mund t'i blini lehtësisht të gjithë këta aksesorë.

SPECIFIKIMI KYÇ
Shpejtësia maksimale deri në 25 km/h
Gama e distancës deri në 45 km
Pezullimi i pasëm
Konstruksion Alumini
Aplikacioni SENCOR SCOOTER disponohet në Google Play dhe APP Store
Dritë LED
Ekran LED (Modaliteti, Shpejtësia, Bateria, Ndriçimi, Bluetooth)
DHOTË
Fuqia e motorit 400 W
Shpejtësia:
 - Modaliteti SPORT deri në 25 km/h
 - Modaliteti DRIVE deri në 20 km/h
 - Modaliteti ECO deri në 10 km/h
 - Modaliteti WALK deri në 6 km/h
Gama:
 - deri në 45 km në 55 kg
 - deri në 37 km në 90 kg
Kontrolli i lundrimit
Këndi maksimal i ngjitjes deri në 15°
RROTA
Goma me vrima 10" të përparme dhe të pasme
Sistemi i Frenimit të Dyfishtë - Elektrik dhe Mekanik
Frena e diskut
Pezullimi i pasëm
APLIKIMI SENCOR SCOOTER
E disponueshme në Apple App Store dhe Google Play
Bllokimi i sigurisë nga aplikacioni
Gama, Distanca e përshkuar, Koha e funksionimit, Shpejtësia, Gjendja e baterisë, etj.
Bluetooth 4.1
PARAMETRAT TEKNIKE
Pesha maksimale e ngarkesës 120 kg
Përmasat: 112 x 44 x 118 cm (të shpalosura)
Përmasat: 112 x 44 x 51 cm (të palosur)
Pesha: 16 kg
Temperatura e funksionimit: 0 deri në 40°C
Temperatura e ruajtjes: 0 deri në 45°C
Niveli i zhurmës <70 dB (A)
ADAPTER
Tensioni i hyrjes: 100-240V AC 50/60Hz
Rryma hyrëse: 2A
Tensioni i daljes: 42 V
Lidhës: Φ 5,5 x 10 mm
BATERIA
Kapaciteti: 15Ah Li-ion
Koha e karikimit: deri në 9 orë
Numri i qelizave: 50
Mbrojtje kundër: Qarkut të shkurtër, Mbitensionit, Mbikarikimit
Mbrojtja e baterisë kundër shkarkimit të tepërt
Tensioni i karikimit në hyrje: 42 V
Tensioni nominal: 37 V

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€